EQ Investments heeft namens Meerdervoort kantorencampus Riverside Offices (13.000 m2) aangekocht.

Kantorencampus Riverside Offices is gelegen aan de Rivium Promenade 62-124 en omvat 4 gebouwen met een oppervlakte van ruim 13.000 m2 en 348 parkeerplaatsen. 

De verkoop volgt op de succesvol door Unifore uitgerolde actieve asset management strategie waarin Riverside is omgevormd naar een aantrekkelijk multi-tenant kantorencomplex met een recent gerealiseerde bezettingsgraad van nagenoeg 100%.

In september 2018 hebben joint venture-partners Unifore en Signal het complex verworven als onderdeel van de Rembrandt-portefeuille bestaande uit 11 gebouwen. Met de verkoop is het laatste gebouw uit deze portefeuille verkocht.

Over Unifore
Unifore is een gespecialiseerde Nederlandse vastgoedinvesterings- en asset managementorganisatie met circa € 800.000.000,- aan assets onder Management.

Over Meerdervoort Group®
Meerdervoort is een investeringsmaatschappij, met in totaal gespreid over de gehele groep circa EUR 500.000.000,- assets under management. Zij genereren inkomsten voor hun cliënten door waarde te creëren met hun vermogen. Dit doen zij door duurzaam en zorgvuldig te investeren in vastgoed waarbij zij financiële risico’s voor hun cliënten beperken door bepaalde garanties en zekerheden af te geven.

De verkoper werd tijdens deze transactie commercieel vertegenwoordigd door De Mik Real Estate Partners B.V. en juridisch door Taylor Wessing. 

Meerdervoort werd gedurende dit traject commercieel geadviseerd door EQ Investments en juridisch door Loyens & Loeff.